Activiteiten in Parochiehuis Wolder

Tongerseweg 335A, 6213GD Maastricht

Het parochiehuis is een ontmoetingsplek voor mensen uit onze parochie en daarbuiten. Het gebouw is eigendom van de parochie. Naast het houden van parochiële activiteiten is het ook mogelijk het gebouw te huren voor eenvoudige familie aangelegenheden. Het vieren van een verjaardag, een koffietafel na een uitvaart, een vergadering of bijeenkomst van uw vereniging.

Voor info: Ingrid Severijns-Bastiaens (bel of mail: 06-40955828 ingrid@severijns.eu)

NB. Geluidsinstallaties en/of (versterkte) levende muziek is NIET toegestaan.

 

 

Ouderen-Soos Wolder

Sinds augustus 2008 zijn we gestart met een ouderensoos. Deze Soos vindt wekelijks plaats op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur in het Parochiehuis.

Er kan van alles ondernomen worden, zoals: een kaartje leggen, handwerken, sjoelen.

Verder trakteren wij onze leden op een gezellig samenzijn rondom enkele hoogtepunten door het jaar heen:  zoals een brunch met Pasen en Pinksteren, en een barbeque tijdens de zomermaanden. Ook is er een leuke kienmiddag en een gezellige kerstviering, waar iedereen van harte welkom is.

Lidmaatschap van de Soos kost € 2,25 per maand.

Als u belangstelling heeft stap gerust eens binnen op een donderdagmiddag!

 

Getekend: "Ouderen-Soos" Wolder

 

D.V.O.V.

"DAMES VERENIGING OUD VROENHOVEN"

 

In 1937 werd de Limburgse Vrouwen Beweging, afd. Wolder opgericht. Clublokaal was en is nog steeds het Parochiehuis in Wolder.

In het begin van 2000 hebben we ons lidmaatschap bij het Bisdom opgezegd en zijn we verder gegaan onder de naam Dames Vereniging Oud Vroenhoven.

Onze vereniging telt momenteel 7 bestuursleden en meer dan honderd enthousiaste leden. Iedere maand vindt er een binnenactiviteit (workshops, lezing, kookavond, kienen, enz.) plaats óf een buitenactiviteit (reisje, wandeling, fietstocht, bezoek aan museum enz.).

Nieuwe leden zijn van harte welkom (bel met Nelly Pepels 043-3477722).

 

Getekend: "Dames vereniging Oud Vroenhoven"

 

GYMCLUB BEWEGEN VOOR OUDEREN

 

Het vroegere patronaat is het onderkomen van de gymclub "Bewegen voor Ouderen".

24 Dames, boven de 65 jaar, komen iedere donderdagmorgen hier hun oefeningen en spellen doen onder leiding van een deskundige van de welzijnsonderneming Trajekt.

Het patronaat is inmiddels omgedoopt in Parochiehuis Wolder. Dit is heel gunstig gelegen midden in de dorpskern van Wolder, zodat hij goed bereikbaar is voor iedereen, die daar gebruik van maakt.

Het is jammer dat er niet meer aktiviteiten plaats vinden in dit gebouw.

Wij als gymclub "Bewegen voor Ouderen" zijn in elk geval heel tevreden met dit onderkomen.

Heeft u zin om mee te doen? Loop geheel vrijblijvend eens binnen op een donderdagmorgen.

Getekend: "Bewegen voor Ouderen"